Контакт информации

Добредојдовте на веб-страницата на Институтот Практикум! Мило ни е што сте тука!

Телефон

075 747-480

Email

kontakt@casoviposmetkovodstvo.mk

Адреса

ул. Охридска бр. 39/1, Скопје;
(во близина на НБРМ и Железничка станица)

Испратете порака

Вашата e-mail адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се обележени.

    Запишете се за нашите новости